Други

Мария Габриел и група дипломати закъсаха с теснолинейката

  03.06.2023 18:33             
Мария Габриел и група дипломати закъсаха с теснолинейката

Авария на теснолинейката за Велинград наложи промяна в графика на цяла делегация дипломати, водена от кандидата за премиер в ротация на ГЕРБ Мария Габриел, съобщава главният редактор на 3e-news Георги Велев, който също е пътувал във влака. Според очевидци с нея са били още съпругът и детето ѝ. Композицията изненадващо е спряла на гара Цепина, където пътниците са престояли известно време, докато пристигнат автобуси, които да ги превозят до крайната им дестинация. „Дори и вечните машини понякога се чупят. И парната, и дизеловата машина аварираха“, написа в профила си Велев. Междувременно дипломатите и Мария Габриел, които са били на атрактивната разходка с теснолинейката, са успели да се снимат с журналиста на 3е-news и Dir.bg, след което успешно са продължили пътуването си с автобуси до Велинград.

Повреда в локомотива е била причината за аварията на теснолинейката, която се движила към Велинград. В резултат на случилото се, кандидат-премиерът Мария Габриел, заедно със своята делегация и семейството - съпругът Франсоа Габриел и синът им, били принудени да слезнат на гара Цепина. С цел да не се забавя прекалено дълго време, е бил изпратен автобус, който да превози делегацията до Велинград, без да чакат пристигането на нов локомотив. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички