Регионът

Три празника и рожден ден на кмета се сляха в едно

  02.06.2023 08:55             
Три празника и рожден ден на кмета се сляха в едно

СЕПТЕМВРИ. С празнично шествие, рецитали, фолклорни изпълнения и юбилеен концерт в Общински театър „Възраждане“ бяха отбелязани годишнините. По покана на директора Мирослава Стоянова учители, изявени ученици и общественици се събраха още от сутринта в най-старото школо в Септември по случай тройния празник. На специално организирания коктейл, пред всички от името на учителския колектив, директорът връчи на Марин Рачев благодарствен плакет за приноса му към училището, в което самия той е учил от 1 до 11 клас.

След това с празнично шествие учители, ученици и гости се отправиха към Общински театър Възраждане. След получените поздравления от директори на училища, гости от РУО- Пазарджик и колеги, Мирослава Стоянова даде началото на рецитали, концерт и фолклорни изпълнения по случай празника.

По случай юбилея, кметът на община Септември Васка Рачева, от името на отдел „Образование“ в Общината, подари на директора на училището портрет на Христо Смирненски.

Празничното настроение допълнително бе подсилено от факта, че тази седмица кметът на Община Септември Васка Рачева отпразнува рождения си ден заедно с рождениците от пенсионерските клубове в селата Карабунар, Лозен, Симеоновец, Семчиново и Варвара.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички