Пазарджик

Коя от коя по-пивки бири ще се леят с рока на „БириМанджаро“

  02.06.2023 07:31             
Коя от коя по-пивки бири ще се леят с рока на „БириМанджаро“

ПАЗАРДЖИК. Изобилие от крафт бира очаква „бирозаврите” на започващия днес традиционен „БириМанджаро” фест. Докато чакат съгражданите ни Voice&Fingers, Deafwave и Тома, и хедлайнърите „Б.Т.Р.”, феновете ще си подлагат с опушените мръвки на смоукър от американския ван или вкусни бургери и паста, приготвени от победителя в Hell’s Kitchen – Реджеп. Най-върлите обаче ще пропуснат мезелъците, за да с оставят място за повече пиво. Те имат да избират измежду много бири - коя от коя по-изкусителни.

„Течното злато ще се лее със стотици литри и няма как да не започнем с Kraft 17 - пазарджишката пивоварна, която ще представя града ни тази година – открехнаха завесата организаторите. - Очакваме за първи път крафт пивоварна на 2023 в Италия - CRAK Brewery, международното присъствие се запълва и от сръбската Dogma. При нас ще бъде и една от новите пивоварни в София - Sepia Brewing. Разбира се, няма да минем и без другите топ крафт пивоварни на България, които са с нас от самото начало –„Трима и Двама”, Kazan Artizan и Pelta Brewing. Една гайда не е достатъчна, затова нашите хора от „Гайда” ще представят и крафт биричката си - Fat Man Brew. Очакваме за първи път в България и наливното злато от Мюнхен - Augustiner, както и старите ни познайници от Paulaner. А при един от изложителите ни ще можете да откриете „БохемЪ”, Primator и Hasen Brau, както и класически ябълков сайдер”, поясняват домакините. Изобилието не свършва дотук - ще има много кенчета и бутилки за опитване.

В събота, 3 юни, за първи път в нашия град ще свирят Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, а преди тях ще забие нашумялата банда Innerglow. На сцената преди това се качват пазарджиклиите от „Стойност“ и New Orleans Brass Band. В неделя, 4 юни, хедлайнъри са рокаджиите от „Конкурент“, а преди тях забива китаристът с каубойска шапка Дино Рок.

Коктейли, мърч, чил зона и много игри и изненади очакват посетителите.

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички