Четвъртък, 31 Авг 2023
 
Пазарджик

Малчуганите и кметът се забавляваха на детския празник “Приказно добро“ /СНИМКИ/

  01.06.2023 19:52             
Малчуганите и кметът се забавляваха на детския празник “Приказно добро“ /СНИМКИ/

ПАЗАРДЖИК. Торатата се напълни с деца, които се забавляваха на шарения  и шумен празник „Приказно добро“ по повод Международния ден на детето – 1 юни. За втора поредна година Местната комисия за борба с противообществените прояви съвместно с дирекция „Образование и култура“ към Община Пазарджик организират проявата като подарък за децата на Пазарджик и е част от кампанията на комисията „Търсим винаги доброто”.

На няколко импровизирани работилници - танцова, етнографска, художествена и театрална, децата имаха възможност да проявят умения и желание за творчество в различни области на изкуството и културата. Те се реализираха в сътрудничество с Художествена галерия „Станислав Доспевски“ - Пазарджик, Регионален исторически музей – Пазарджик, Младежки дом – Пазарджик и Клуб по спортни танци „Импулс“. Освен с атрактивните и увлекателни занимания вниманието на малчуганите бе привлечено и от театралната постановка „Карлсон“, в която за тях играха децата от Театрална къща „Пластилин”.

Разбира се, за всички малчугани на площад „Константин Величков” имаше много изненади и подаръци, а събитието бе подкрепено от обществените възпитатели към МКБППМН и доброволците от Българския младежки червен кръст.

"Радвам се, че става празник! Деца, забавлявайте се, това е вашият празник, вашият ден! Скъпи родители, гордея се, че отглеждате децата си в нашия хубав град. Трябва да им даваме шансове да показват колко са добри, защото, освен всичко друго в нашия град, трябва да покажем, че и децата ни са най-добри. Така че искам да сте деца със самочувствие, да бъдете послушни, да бъдете ученолюбиви и да се радвате на детството си. От това по-важно няма!", обърна се с поздравление към малките си съграждани кметът Тодор Попов, който също видимо се забавляваше. 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички