Пазарджик

Елена от „Ергенът“ посети Пазарджик по повод откриването на монумента на Светите равноапостоли Константин и Елена

  19.05.2023 15:46             
Елена от „Ергенът“ посети Пазарджик по повод откриването на монумента на Светите равноапостоли Константин и Елена

Финалистката от най-романтичното риалити "Ергенът" - Елена Сергова, която скоро ще празнува своя имен ден, посети Пазарджик по повод откриването на монумента на Светите равноапостоли Константин и Елена и празника на Пазарджик. Благодарим ѝ, че ни беше на гости и че се потопи в атмосферата на нашия красив град, казват от Общината. Оттам поканиха всички именици на тържественото откриване на монумента на 20 май от 18:30 часа в парк „Балона”.

От клипа за посещението на Елена се вижда, че тя е разгледала Торатта, Часовниковата кула, Регионалния историчски музей и художествената галерия и други.

„Община Пазарджик ме покани по случай имения ми ден и откриването на най-високия монумент на Свети Константин и Елена /тази събота 20 май/ да им гостувам - написа тя в профила си в Истаграм! Готвят голямо празненство и ако сте наблизо, минете да усетите празничния вайб.

Може би в цялата лудница сега щях да пропусна, но „случайно“ във влака към Пловдив до мен седна жена, която говореше с много ентусиазъм за родния си град - за зелените пространства и инвестициите в спортни съоръжения, за първия в Европа общински соларен парк, за проекта „Градините на света“, включващ дървесни видове от цялата земя /уау/ и въобще, колко китен и хубав е Пазарджик за нея. Тогава усетих, че явно не е случайно запознанството ни и реших да го посетя, все пак е близо до моя роден град – Пловдив.

Моите моменти покрай Часовниковата кула, Регионален исторически музей и Младежкия дом там ме върнаха към смисъла на предишната глава от живота ми – космополитност в малкия град. Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме, където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм  в представите ни може да ни откара наистина далеч. И Пазарджик да ни възторгне като откриватели на нови места“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички