Пазарджик

Открита педагогическа практика в ДГ ”Детство” – Мало Конаре

  16.05.2023 14:37             
Открита педагогическа практика в ДГ ”Детство” – Мало Конаре

Детска градина "Детство" с. Мало Конаре  беше домакин на открита педагогическа практика по Национална програма  "Хубаво е в детската градина", както и на детска олимпиада. Гости на събитието бяха Марияна Гигова - старши експерт по предучилищно образование в РУО Пазарджик, Димчо Караиванов - кмет на с. Мало Конаре, секретарят на читалище „Просвета-1929” Радостина Попова и библиотекарят Диана Найденова, директори и учители от 12 детски градини от областта. 

С драматизация по народната приказка "Който не работи не трябва да яде", започна представянето на открита практика. В нея участваха деца от четвърта смесена група "Барбарони" и родител от групата, който влезе в ролята на разказвач.

Целта на утринната приказка е да адаптира по-лесно 3-годишните деца в новата среда, а именно детската градина. Активно участие вземат и родителите на децата.

В деня на практиката децата от ДГ "Детство" - с. Мало Конаре,  Изнесена група "Зорница" – с. Говедаре, Изнесена група "Радост" - с.Хаджиево  представиха и участваха  в "Детска олимпиада" по дейност 2 от НП "Хубаво е в ДГ".

Изключително емоционални и оспорвани бяха спортните игри, а тук целта е насърчаване на двигателната активност у децата.

Директорката на Детска градина „Детство” Веселина Пеева поздрави децата и учителите за успешното представяне. Тя беше подготвила медали и подаръци за всички деца.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички