Четвъртък, 10 Авг 2023
 
Пазарджик

Награди в КСУ “Човеколюбие”

  09.05.2023 13:56             
Награди в КСУ “Човеколюбие”

Ежемесечно Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” награждава Клиенти на седмицата и Клиент на месеца. Церемонията се провежда в модул „Мотивиране за развитие”, който е дейност по социотерапия към Социалния клуб на Комплекса.

Целта на модула е клиентите да бъдат стимулирани да бъдат по-активни при изпълнение на индивидуалните планове за подкрепа и развитие. Номинират се клиенти на Комплекса, които са отбелязали развитие по определени критерии – редовно участие в групи, личен пример, работа със семейството и др. Наред с отличилите се клиенти подаръци получават и именниците и рождениците на месеца.

На 5 май 2023 г. в КСУ „Човеколюбие” се проведе поредното награждаване на Клиенти на седмицата и Клиент на месеца. За Клиенти на месец април бяха избрани две потребителки на Комплекса – Даниела Я. и Красимира П. Момичетата завършиха успешно професионален курс за маникюр, педикюр и ноктопластика към Българо-германски център за професионално обучение – гр. Пазарджик. Включиха се в курса с голям ентусиазъм и интерес и бяха подкрепени от екипа на Комплекса. В продължение на два месеца посещаваха редовно учебните занятия, бяха дисциплинирани и показаха много добри резултати на изпитите. И двете момичета проявяват трудолюбие и постоянство – Дани е активен участник в програмите на Комплекса, умее да рисува, с усет към красивото и естетичното. Краси е борбена и амбициозна, от години работи в незащитена среда.

Водещ в работата на КСУ „Човеколюбие” е принципът на развитие и усъвършенстване. Членовете на екипа се стремят да бъдат личен пример и да стимулират към развитие и положителна промяна на , коментира Анна Тилова от Комплекса.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички