Регионът

С традиционно къпане завърши последното дежурство на Стоян Зяпков в панагюрската пожарна

  18.04.2023 19:42             
С традиционно къпане завърши последното дежурство на Стоян Зяпков в панагюрската пожарна

С традиционното къпане бе изпратен в последното си дежурство младши експерт Стоян Зяпков от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението (РСПБЗН) - Панагюрище. Началникът на смяна навършва 60-ата си годишнина на 21 април и това е последното му, но и най-запомнящо се дежурство в панагюрската противопожарна служба.

Пожарникар Стоян Зяпков започва своята служба, като огнеборец през далечната 1984 година и отдава 39 години от живота си на пожарната на средногорския град. Последната заемана от него длъжност е началник на смяна. Днес в последното си дежурство той бе изпратен подобаващо с традиционното къпане, в което участваха всички негови колеги-пожарникари от смяната, която ръководи от дълги години.

От Областната дирекция на МВР – Пазарджик желаят на младши експерт Стоян Зяпков от РСПБЗН-Панагюрище крепко здраве, силен дух и удовлетвореност от вярната и безукорна служба в името на безопасността на хората от община Панагюрище и община Стрелча.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички