Други Избори

ГЕРБ-СДС: Политическата криза е в основата на всички кризи, наш приоритет е съставяне на правителство

  31.03.2023 15:56             
ГЕРБ-СДС: Политическата криза е в основата на всички кризи, наш приоритет е съставяне на правителство

Последният ден от предизборната кампания за кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС отново ги срещна с множество хора, всеки от тях носещ своите проблеми и притеснения. Кандидат-депутатите посетиха известно болнично заведение в Пазарджик, където проведоха среща и разговор с част от nерсонала и ръководството. А във водещото не само в региона, а и в цяла
България производствено предприятие от фармацевтичната индустрия, водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева запозна служителите там с някои от акцентите на ГЕРБ-СДС в настоящата кампания. Захариева изтъкна пред тях, че кампанията не е трудна от към послания, а е трудна, заради притесненията, които ГЕРБ-СДС имат за случващото се в България. „Предупреждавахме за дълговата спирала, за безразборното харчене на пари, за забавените компенсации, които водят до високата инфлация, която имаме днес. В момента го живеем. Инфлацията изяде доходите на хората и българинът обеднява”, коментира Захариева. 

Като основен приоритет водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Пазарджик отбеляза, че приоритет за Коалицията е да бъде съставено правителство. „Политическата криза е в основата на всички кризи. Когато няма стабилна и силна държава няма кой да контролира процесите и това води и до нелоялните търговски практики, които виждаме и за които слушаме в последните седмици”, допълни тя. В подкрепа на мнението си за политическата криза, като първоизточник на всички останали, Захариева отбеляза и спрените инвестиции от страна на държавата в инфраструктура, в образованието, в поддръжката и ремонта на пътища. Захариева призова хората да подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС, защото българинът видя и се убеди, че месии няма и че само с разум, отговорност и диалог може да започне възстановяването на държавността.

След приключване на изявлението си Екатерина Захариева даде думата на кандидата за народен представител Дафинка Семерджиева, родом от Пещера, която също представи своето виждане за състоянието на България и региона. Семерджиева прикани хората да подкрепят политическата сила на ГЕРБ-СДС, за да се върне България отново към стабилността и нормалността.

Вторият в листата на ГЕРБ-СДС и областен координатор на ГЕРБ Найден Шопов припомни старанието на ГЕРБ-СДС в предишния парламент да бъде сформирано правителство.
„Само 6 гласа не достигнаха на експертното правителство предложено от безспорния авторитет професор Габровски.” Шопов призова гражданите да подкрепят ГЕРБ-СДС, защото това е политическата сила, която е готова да поеме отговорност и да изведе за пореден път България от кризите.


Пред здравните служители кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС доктор Траянов не спести критика по управлението на така наречената „промяна”. Доктор Траянов окачестви като лъжа тиражираните изказвания, че стартовата заплата на млад лекар започвала от 2000 лева. „Доживях след 15-16 години работа в здравния сектор да няма клинични
медикаменти. Това се случи, заради тежка некомпетентност. Не може да се оправдаваме винаги с Ковид-пандемията, както и с войната в Украйна - винаги е имало кризи и тежки периоди, важно е как управляваш по време на тях”, подчерта д-р Траянов. В заключение д-р Траянов припомни, че: „България имаше шанс да я управлява изключителен професионалист и човек, в лицето на професор Габровски. Той имаше и знанията и уменията и не мога да си обясня защо другите не подадоха ръка на това предложение. Дано има повече разум в следващия парламент!”

Коалиция ГЕРБ-СДС се явява с номер 2 на предстоящите на 2 април избори!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички