Други Избори

Небие Кабак от Сърница: ДПС дава път на младите хора, те са двигател на положителни процеси

  29.03.2023 14:15             
Небие Кабак от Сърница: ДПС дава път на младите хора, те са двигател на положителни процеси

Ние, младите, сме двигател на положителните процеси. Винаги се борим държавата ни да бъде по-добро място за живот, защото нашето поколение знае как и може да го направи. Това заяви Небие Кабак, втора в листата на ДПС за Пазарджик на предизборна среща в Сърница. В нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов. Водач на листата е Делян Пеевски.

Сърница3

ДПС е партия, която дава път на младите хора в политиката. Вече 2 пъти имам честта да бъда най-младият народен представител в българския парламент, каза Кабак. Тя честити Свещения месец Рамазан и призова: "Да успеем да оползотворим най-свещеното време от годината с разум.".

На тези избори най-младата листа в област Пазарджик е листата на Движение за права и свободи. И така, както е казал нашият почетен председател д-р Ахмед Доган, „изборите са празник, който трябва да бъде воден от младите хора“. Разбира се, няма как да не отбележа и привилегията, която имаме, водач на листата да бъде г-н Делян Пеевски, каза Небие Кабак.

Сърница2

Но какво всъщност се случва в държавата ни? От избори на избори политическата криза стана все по-дълбока. Вече 2 години живеем в безвремие - липсва лидерство, липса на отговорност, липсват адекватни решения, посочи още Небие Кабак.

Сърница7

Тема номер едно в тази предизборна кампания е обедняването. Някои казват, че инфлацията е привнесена от Европа. Но статистиката сочи, че инфлацията в България е двойно над средната за Европейския съюз. Достигнахме в момент, в който където пипнеш в държавата, изскачат проблеми поради липсата на отговорност, поради липсата на редовно правителство, каза още Кабак.

Община Сърница е една от най-добре управляваните общини. Тя е пример как управлява ДПС. Крайно време е и държавата ни да бъде управлявана така, както се управлявана община Сърница, заяви Небие Кабак.

Сърница9

Нашите приоритети са да овладеем инфлацията, да отстоим средствата от Плана за възстановяване и устойчивост, от оперативните програми и от Стратегическия план за земеделие, което в цифри е 60 милиарда лева, подчерта Кабак. И призова: "Да гласуваме с номер 13, за да може ДПС да бъде незаобиколим фактор при създаването на редовно правителство.".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички