Пазарджик

Първият училищен подкаст е факт, дъщерята на Баш Майстора го подкрепи и идва в СУ “Георги Брегов“

  21.03.2023 07:55             
Първият училищен подкаст е факт, дъщерята на Баш Майстора го подкрепи и идва в СУ “Георги Брегов“

ПАЗАРДЖИК. От четвъртък е факт първият училищен подкаст в Spotify в областния град - Радио "Чиксалън". Зад реализацията стоят учителят-блогър Илия Михайлов и Боби и Петьо от 11 А клас.

Радио "Чиксалън" веднага получи подкрепата и на редови граждани, и на известни актьори като Валентин Ганев и Веселина Господинова. Дъщерята на любимеца на поколения българи Кирил Господинов (свързван най-често с образа на филмовия герой Рангел Баш Майстора) ще гостува в пазарджишкото училище навръх Международния ден на театъра. Новината съобщи Михайлов, който написа в социалните мрежи:

„С обич и благодарност за подадената ръка!

Другата седмица, в понеделник (27.03.2023 г.), по моя покана, тя ще гостува в СУ "Георги Брегов" гр. Пазарджик по повод Международния ден на театъра.

Ще си говорим с нея за театъра, за киното, за баща ѝ - великият Кирил Господинов, за образование и нещата от живота.

Ако имате желание за среща с нея, заповядайте в понеделник (27.03.2023 г), 13.00 ч., училищната зала "Движение"!

След това, по желание на Веси, тя ще се срещне с децата от Дневния център за деца и младежи с увреждания "Вяра, Надежда и Любов" гр. Пазарджик.

От 18.00 ч. пък ще и гостува и в клуб в Пазарджик!

Баш майстора завинаги!“

В предстоящия тази седмица епизод на Радио "Чиксалън" ще има разговори абитуриенти на СУ „Георги Брегов“ за всичко, което им предстои: ДЗИ, абитуриентския бал, кандидатстването и още интересни неща.

„Искахме да е нещо специфично, нещо уникално и се спряхме на името, което през епохата на Възраждането носи един от големите квартали на Татар Пазарджик, намиращ се около църквата "Св. Арахангел", където преди почти 160 г. възниква и нашето училище. Така че изборът ни не беше труден“, обясни Илия Михайлов избора на името.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички