Регионът

Учениците от община Панагюрище са победители в Ученическите игри в областния кръг

  18.03.2023 08:22             
Учениците от община Панагюрище са победители в Ученическите игри в областния кръг

ПАЗАРДЖИК. На провелия се областен кръг на Ученическите игри за ученици от V до ХII клас за учебната 2022/2023 година за спорта тенис на маса, във възрастова група V-VII клас отборът на община Панагюрище - момчетата от ОУ „Проф. Марин Дринов“, в състав: Йордан Генов, Матея Генов и Петър Вакарелов, завоюва първото място и продължава участието си в зоналния етап на игрите.

Пак в Пазарджик, в областния кръг на Ученически игри по шахмат община Панагюрище бе представена от отбор ученици от ОбУ „Отец Паисий“, село Попинци в състав: Нистор Мулешков, Цветан Бърдаров, Георги Терзийски и Цветиана Маринска.

Те станаха областни първенци във възрастова група V-VII клас и ще представят област Пазарджик в следващия етап на игрите.

„Община Панагюрище поздравява учениците и техните ръководители за постигнатите резултати. Гордеем се с техните успехи и им желаем здраве, късмет и много нови победи”, коментираха от общинскатаа дминистрация. „Надяваме се на успешно представяне и на останалите училищни отбори, представящи общината в областния кръг на Ученическите игри, в състезанията по баскетбол, волейбол, хандбал и футбол.”

(Зн)


Свързани