Понеделник, 12 Юни 2023
 
Крими

Катастрофа с петима загинали след разклона за Мало Конаре (обновена)

  12.03.2023 17:18             
Катастрофа с петима загинали след разклона за Мало Конаре (обновена)

Катастрофа с петима загинали стана на главен път 1-8 Пазарджик - Пловдив, в районна между селата Говедаре и Мало Конаре, малко след разклона за Мало Конаре. Блъснали са се челно два леки автомобила с пловдивска регистрация - "Форд Фокус" и "Шкода Октавия". Сигналът е подаден малко след 16 часа.

Загиналите са двамата водачи - на 44 години от Пловдив и на 64 години от първомайското село Драгойново, както и мъж на 71 години и жена на 52 години. В МБАЛ Пазарджик са откарани жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години. Малко по-късно в болницата е издъхнала 52-годишната жена, която пострада тежко при сблъсъка, 

Към момента пътят е затворен за движение. Екипи на "Пътна полиция" и РУ-Пазарджик създават временна организация за движението на моторните превозни средства. Обходният маршрут е през селата Говедаре и Мало Конаре, след което автомобилите се връщат на главния път по посока за Пазарджик.

В обратна посока е същото - разклона за Мало Конаре, откъдето обходният път е през Говедаре и след това - на главния път по посока за Пловдив. 

Аварийно-спасителен екип на пожарната в Пазарджик също е на мястото. Извършва се и оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик.

Окръжна прокуратура - Пазарджик наблюдава досъдебно производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор и ръководителя на прокуратурата Албена Кузманова. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пазарджик.

(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички