Четвъртък, 08 Юни 2023
 
Други

С какво да я изненадаме за 8 март

  07.03.2023 07:59             
С какво да я изненадаме за 8 март

Вместо букет, може да подарите флораруим, а вместо СПА уикенд - поема

Наближава 8 март и ако още се чудите как да зарадвате любимите жени, ето няколко идеи. Повечето не изискват сериозен разход на средства, дори да не правите компромис с качеството. А има и такива, които ще ви излязат безплатно. Но пък за тях ще трябва да положите повече усилия.

Шоколад или шоколадови бонбони

Това е един от най-популярните и традиционни подаръци за Деня на жената. Едва ли има дама, която може да устои на изкушението да се гмурне в красиво изработена кутия с качествен шоколад или шоколадови бонбони.
Тематичните сладки, а защо не и торта,

също са вариант. Разновидностите им са безброй, има с послания, има в различни форми и с различни украси, както и с различен вкус и цветове. На някои места дори ги изработват по желание на клиента.
Чаша

На пазара се предлагат очарователни чаши, сред които без проблем ще откриете тази, който в най-голяма степен подхождаща на темперамента на вашата дама. И тук може поръчате персонализирана чаша с всяко изображение и надпис, което поискате. А ако любимата ви няма време да си пие кафето у дома сутрин, изберете й термо чаша.

Картина

Подходящ подарък за жени, които ценят изкуството и се стараят дома им да е красив и изискан. Можете дори да опитате да нарисувате сами този осмомартенски подарък. Включително с помощта на технологиите, където има немалко програми и приложения.

Книга

Ако тя обича да чете, Денят на жената е идеалният повод да й подарите книга, която ще я вдъхнови и ще й разкрие нови хоризонти. Разбира се, добре е да се съобразите с нейните предпочитания на теми, автори и т. н.

Кутия за бижута

Почти всяка дама има доста бижута, така че изящната или идейна кутия за тях определено ще я зарадва. Още по-щастлива ще е, ако добавите към нея и, да кажем, чифт обеци.

Бижута

Правилните бижута подобряват външния вид. Изберете нещо, което смятате за уникално, например колие с впечатляващ дизайн. Съобразявайте се и с вкуса и стила на половинката си.

Парфюм

Нито един списък с подаръци за 8 март не е пълен без аромат. А повечето жени обожават парфюмите. Дори малката ви дъщеря или племенница ще се зарадват да получат парфюм за празника. Още повече, че ароматите имат способността да създават спомени, които траят дълго време. Любимата ще мисли за вас всеки път, когато го използва парфюма. Изборът на най-подходящият обаче е труден. Изисква малко познания за жената, а и за ароматите - флорални, ориенталски, дървесни, цветни свежи и т. н.

Ръчно изработен сапун

Всяка жена, независимо от възрастта и професията си, обича да се грижи за себе си. Така че отличен подарък може да бъде ръчно изработен сапун. За никого не е тайна, че артикул, който не е масово производство, е качествен и най-често необичаен. Така направеният сапун, като всяка друга авторска творба, ще бъде оригинален подарък.

Ръчно изработена свещ

Ще разтопи сърцата на романтичните дами. Може да я използвате още същата вечер, в комбинация с една романтична вечеря.

Дифузер за етерични масла

Ароматерапията е естествен начин за въздействие върху доброто здраве, настроението и красотата. Дамите проявяват любопитство към нея, дори тя да не присъства трайно в живота им.

Флорариум

Произведение на изкуството, затворено в стъклена купа. Така го наричат някои от почитателите му. Цената на такъв подарък зависи от растенията, които искате да комбинирате. Може да бъде висящ, но може да има и формата на удължена ваза.

Фитнес гривна/смарт часовник

Елегантен дамски смарт часовник или фитнес гривна е наистина умен подарък, подходящ както за дами, запалени по спорта, така и за ежедневна употреба. Още повече, че мъжете по-лесно се ориентират в техниката.

Почивка или СПА

Подаряването на пътуване и релакс е щедър подарък. Пригответе се рано, за да намерите страхотни оферти за полет, хотел и преживявания. Не подценявайте дестинацията. За щастие, наблизо има достатъчно интригуващи места.

Фотосесия

Пред камерата вашата дама ще се чувства специална. Фотографите знаят много за повишаване на самочувствието и добрия външен вид.

Кино вечер

Една филмова вечер може да е достатъчна, денят да се запомни. Ако се спрете на романтична комедия, ще се отпуснете и ще се смеете заедно. Можете да изберете и друг филм, защо не дори филм на ужасите – любимата ще се плаши, а вие ще сте до нея, за да я успокоявате.

Парти вечер

Идеята не е лоша, особено ако не сте излизали скоро. Няколко напитки и приятна музика на място, което и двамата харесвате, могат да направят магия за връзката ви.

Вечеря

Пригответе вечеря или поръчайте нещо от ресторант. Само не забравяйте много важни подробности – масата трябва да бъде приготвена от вас, а след това чиниите също трябва измиете вие.

Ваучер

Тук изборът е огромен. Жените предпочитат ваучери за СПА процедури, маникюр, фризьор, масаж, дрехи, козметика.

Личен романтичен масаж

Сега е моментът да се заемете. Да направите масаж на любимата жена не ви струва нищо, но показва много. Изгледайте няколко урока, за да овладеете движенията, а след това дайте всичко от себе си, докато демонстрирате наученото.

Грамота/сертификат

Напоследък се наблюдава тенденция в подаряването на сертификати за различни поводи. Може да изберете такъв и за 8 март, по този начин може да изразите почти всичко.

Стихотворение или песен

Ако сте творческа личност или просто писането и композирането (дори да е съвсем лаишко) ви увличат, може да се опитате да посветите някоя от творбите си на своята любима за празника. Повечето жени със сигурност ще го оценят. Подобен подарък е много личен и изобщо не е задължително да е произведение на изкуството.

„Знаме“


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички