Понеделник, 15 Май 2023
 
Регионът

Четири буса с помощи за пострадалите в Турция изпратиха Велинград и близките села

  11.02.2023 13:02             
Четири буса с помощи за пострадалите в Турция изпратиха Велинград и близките села

Вчера бяха успешно изпратени 4 буса с помощи, вещи и хранителни продукти от населението на Велинград и селата в общината за пострадалите от огромното по мащаби земетресение в Република Турция. Бусовете бяха транспортирани до ситуационния център на ДПС в Хасково, където се преразпределят и доставят до земетръсните зони в южната ни съседка и Сирия.

- Изказваме нашата дълбока болка и съпричастност към хората, които са застигнати от това бедствие – посочват от ДПС-Пазарджик и ДПС-Велинград. - Търпение на семействата, нашите молитви са с тях в тези трудни дни и искрено се надяваме Всевишният да приеме дарението на всички участвали.

Огромно БЛАГОДАРЯ на хората на територията на община Велинград, които масово и активно се включиха в дарителската и хуманитарна подкрепа на гражданите от Турция и Сирия, чиито домове в момента са унищожени и затрупани под руините от опустошителното земетресение. Изказваме нашата болка и съпричастност към хората, които са застигнати от това бедствие.

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички