Четвъртък, 04 Май 2023
 
Пазарджик

Кметът Попов: Започваме монтирането на новото осветление на стадиона

  02.02.2023 11:25             
Кметът Попов: Започваме монтирането на новото осветление на стадиона

ПАЗАРДЖИК. „Ремонтът на стадион „Георги Бенковски” е пред своя финал и както обещахме, първите два домакински мача на ФК „Хебър 1918” ще се играят тук.“ Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов.

Стълбовете вече са доставени от Гърция. В България няма такъв производител, а доставката малко се забави, но междувременно е направено окабеляването и захранването, започва изливането на бетона за фундаментите и от следващата седмица ще бъдат вдигнати и стълбовете, обясни още Тодор Попов. Има също довършителни работи по седалките и монтиране на нови ограждения.

Първите два домакински мача ще се играят тук, но в светлата част на деня, за да има време да се направят всички необходими проби за футболни срещи на осветление. „Като се постопли времето, се надявам да има повече хора, за да се порадваме на удоволствието, че имаме ново и хубаво осветление, което ще е едно от най-добрите в България. Надявам се и да започнем да побеждаваме на този стадион, за да бъде отбора ни там, където му е мястото – в елитната група. Това пожелание отправи кметът на Пазарджик Тодор Попов, който проведе среща с изпълнителите на строително-монтажните дейности на стадион „Георги Бенковски”.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички