Понеделник, 24 Апр 2023
 
Крими

Петима тийнейджъри откраднали лека кола

  23.01.2023 11:57             
Петима тийнейджъри откраднали лека кола

Петима тийнейджъри, извършили противозаконно отнемане на лек автомобил, са установени и заловени от служители на РУ-Септември.

Вчера рано сутринта в полицейското управление бил получен сигнал от колегите им от РУ-Пещера. Неизвестни автоапаши задигнали паркиран на улица в Батак лек автомобил „Фолксваген“, собственост на 46-годишен батачанин. Проведени са незабавно заградителни мероприятия, но автомобилът не бил засечен. Не след дълго полицаите открили возилото изоставено в местност край гр. Септември.

Екипите започнали издирване и не след дълго установили, че автори на противозаконното отнемане са шестима непълнолетни на възраст между 15 и 17 години, всичките от различни краища на страната ни, но пребиваващи на територията на гр. Ракитово. Петима от тях са задържани, един продължава да се издирва, тъй като се укрива. Работата по изясняване на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички