Понеделник, 17 Апр 2023
 
Крими

Задържаха наркодилър в квартал „Изток“

  16.01.2023 13:52             
Задържаха наркодилър в квартал „Изток“
Снимката е илюстративна

ПАЗАРДЖИК. Криминалисти от Районното управление в Пазарджик задържаха дилър на наркотици. В акцията по задържането му са участвали и колегите им от полицейски участък „Изток“. В петък екипите извършили претърсване в къща обитавана от 32-годишен жител на пазарджишкия квартал „Изток“.

Вътре органите на реда открили полиетиленов плик със суха зелена листна маса, както и още 53 по-малки пликчета със същото съдържание. Намерена е саморъчно свита цигара, блистер с таблетки от забранено за свободна продажба лекарствено средство, електронна везна и близо 100 празни пликчета подготвени за разфасоване на дрога. При направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Общото количество на намерената дрога е близо 70 грама.

Дилърът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а наркотиците и останалите прибори и консумативи за тяхното разпространение са иззети. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички