Крими

Полицейският бюлетин на 11 януари 2023 г.

  11.01.2023 11:18             
Полицейският бюлетин на 11 януари 2023 г.

Пешеходка е пострадала при пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера малко след 17 часа в близост до бензиностанция в областния град. 54-годишен мъж от пазарджишкото село Ляхово движейки се по посока от областния град към село Звъничево блъснал 55-годишна жена от областния град, която пресичала пътното платно. Пострадалата е транспортирана от екип на „Спешна помощ“ и настанена за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактури в областта на крака. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьора са отрицателни. По случая се води досъдебно производство.

 

Млад мъж извършил домова кражба е установен от пещерски криминалисти. Преди седмица в РУ-Пещера била депозирана жалба от 58-годишна жителка на родопския град. Те информирала органите на реда, че апаш е проникнал в жилището и. От там отмъкнал наскоро закупени нови дамски кожени якета на стойност от близо 300 лева. В резултат на проведено разследване служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Пещера установили, че автор на посегателството е 25-годишен мъж от същия град. Той не е задържан поради медицински причини. Спрямо него е образувана преписка. 

 

Млад мъж от Пазарджик е задържан заради притежаване на дрога и шофиране под нейното въздействие. Вчера преди обед на улица в областния град полицейски автопатрул при районното управление в Пазарджик спрял за проверка „Сеат“. Зад волана на леката кола бил 22-годишен пазарджиклия. Той носел в себе си саморъчно свита цигара с марихуана. Направената проба с дрегер за употреба на наркотици също се оказала положителна. Спрямо водача се водят бързи полицейски производства.       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички