Крими

Двама братя и опонента им с нож са в болница след сбиване на ресторантски паркинг

  09.01.2023 11:42             
Двама братя и опонента им с нож са в болница след сбиване на ресторантски паркинг

Трима са в болница след сбиване в Пещера. По случая е образувано досъдебно производство в полицейското управление на родопския град. Случката се разиграла в петък вечерта на паркинг в близост до ресторант. В полицейското управление се получил сигнал за сбиване между няколко млади мъже. Незабавно към мястото са насочени дежурни полицейски екипи.

Униформените установили, че между 21-годишен от Батак и двама братя от Пещера, съответно на 22 и 21 години възникнало спречкване. Свадата бързо преминала в сбиване, при което братята нанесли удари в главата на своя опонент. Той от своя страна извадил нож и пробол на различни места двамата си нападатели.

Така в крайна сметка и тримата били транспортирани и настанени в МБАЛ-Пазарджик за лечение с различни травми и наранявания. На местопроизшествието е извършен оглед, иззети са веществени доказателства. По случая се води досъдебно производство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички