Четвъртък, 23 Мар 2023
 
Пазарджик

Ватикана мисли да се включи в Градината на света

  22.12.2022 13:28             
Ватикана мисли да се включи в Градината на света

По време на посещението си във Ватикана (“Знаме“ писа за това вчера), освен с папата, кметът Тодор Попов се е срещнал и с преподобния Рафаел Гарсиа дела Серана Вилалобос - икономически директор на Ватикана, както и с д-р Рафаел Торнини - началник сектор “Ватикански градини и околна среда” за Ватикана. Срещата се е провела в Говернатората на града-държава, като кметът ги е запознал с идеята за „Градината на света“.

- Любезните домакини не скриха впечатлението си от иновативния международен проект в парк-остров “Свобода” и ме увериха, че до края на годината Ватикана ще вземе решение по какъв начин ще се включи в проекта – поясни той.

След срещата е имал възможност да разгледа градината на Ватикана, за да се запознае с растителността и с начина, по който тя е изградена.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички