Четвъртък, 23 Мар 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 21 декември 2022 г.

  21.12.2022 12:09             
Полицейският бюлетин на 21 декември 2022 г.

Криминалисти от РУ-Пазарджик установиха самоличността и задържаха непълнолетен, който извършил грабеж. На 17 декември в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 21-годишна жена от областния град. Рано сутринта в близост до кръстовище тя била пресрещната и нападната от непознат. Той я заплашил с пистолет, след което отмъкнал от нея сумата от 20 лева и избягал. Разследването било поето от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Три дни по-късно в резултат на усърдна работа полицаите установили, че автор на грабежа е 17-годишен криминално проявен тийнейджър от областния град. У него криминалистите открили и оръжието – еърсофт пистолет. Младежът е задържан за срок от 24 часа, а с него работи разследващ полицай и инспектор „Детска педагогическа стая“.  

Пореден млад мъж, притежаващ дрога, е задържан от служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик. Снощи екип на участъка засякъл 19-годишен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Последвала проверка, при която се установило, че той носи в себе си полиетиленово топче със синтетичен канабиноид. Наркотикът е иззет, а притежателят му задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление. По случая е образувано бързо производство.

Почерпен с алкохол шофьор прекара нощта в ареста на РУ-Пещера. Снощи на улица в брациговското село Исперихово автопатрул проверил лек автомобил „Фолксваген“ с водач 52-годишен жител на съседното село Козарско. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.70 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан, а по случая се води бързо производство.  

 Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички