Пазарджик

Днес е празничният концерт за 30 години Дневен център “Вяра, Надежда и Любов“

  02.12.2022 10:48             
Днес е празничният концерт за 30 години Дневен център “Вяра, Надежда и Любов“

Изложба-базар, филм и специален гост Владо Димов са в празничната програма на първия в страната ДЦДМУ

ПАЗАРДЖИК. Своята 30-годишнина ще отбележи в днешния петък Дневният център за деца и младежи с увреждания „Вяра, Надежда и Любов”. Той е първият по рода си дневен център в България и това е своеобразен празник както за останалите центрове, така и за социалните институции в страната.

Събитието ще протече в зала „Маестро Георги Атанасов”. Децата и колективът на ДЦДМУ са подготвили богата празнична програма за подобаващо отбелязване на честването. Специален гост е Владо Димов – българският музикант, изпълнител и преподавател в катедра „Поп и джаз пеене” в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”.

Началото на празника е от 17,30 часа.

„Заповядайте да отпразнуваме заедно нашия 30-годишен юбилей”, канят домакините.

Посетителите ще видят изложба-базар с техника по декупаж, дело на децата, посещаващи Центъра, както и кратък филм за 30-годишната история на ДЦДМУ. Накрая ще се насладят на концерт с благотворителното участие на Владо Димов, който стана любимец на публиката още при появата си в "Шоуто на Слави", където цяла България за пръв път видя певческия му талант.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички