Спорт

Злато за Василена от СК „Тайгър Дожо” на Националната купа

  27.11.2022 08:21             
Злато за Василена от СК „Тайгър Дожо” на Националната купа

ВЕЛИКО ТЪРНОВО. На 19 ноември в Двореца на културата и спорта в старата столица се проведе Националната купа Карате Киокушин за мъже, жени, юноши и девойки младша и старша възраст. Участваха 22 клуба от цялата страна.

Василена Петкова от СК „Тайгър дожо" (карате киокушин) - Мало Конаре стана шампион и се окичи със злато, след като спечели убедително и трите срещи, първата от които с ипон (техн. нокаут). Тя се състезава в категория +55 кг, девойки младша възраст, в която сили премериха 12 момичета.

Василена показа много добра игра, наситена с разнообразни комбинации, желание и хъс за победа, а за нея тази надпревара беше генерална репетиция преди Балканското първенство след две седмици в София.

- Доволна съм от показаното – не скри тя пред „Знаме”. - Изиграх доста убедително и трите срещи и резултатът е налице. Предстои ми много силно състезание в столицата. Надявам се и там да се представя по същия начин. Благодаря на моя треньор Николай Грозданов за добрата подготовка и усилията, които полага!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички