Крими

Полицейският бюлетин на 24 ноември 2022 г.

  24.11.2022 12:11             
Полицейският бюлетин на 24 ноември 2022 г.

Двама извършили кражби са установени от служители на полицейските управления в Пещера и Пазарджик. В края на октомври в РУ-Пещера била депозирана жалба от 36-годишна жителка на родопския град. Жената се оплакала , че в централната част на града апаш е успял да открадне мобилния и телефон. След проведеното разследване служители от група „Криминална полиция“ успели да установят, че авторът на посегателството е 28-годишен пещерец. Спрямо него се води преписка, която е изпратена на Районната прокуратура в Пазарджик.

Вчера по обед автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл мъж в подлеза на жп гарата в областния град. Последвала проверка, при която униформените установили, че това е 32-годишен пазарджиклия. Той извършил кражба на камера за видеонаблюдение, собственост на Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Устройството е иззета, а извършителят е задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж притежаващ солидно количество дрога. Това е станало вчера по време на специализирана полицейска операция по противодействие на разпространението и държането на наркотици. Екипи от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли и извършили проверка на 35-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. У него органите на реда открили полиетиленов плик, в който имало суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Мъжът, който до момента не е известен на полицията признал, че в дома си съхранявал още наркотици. Оказало се, че общото количество на откритата дрога у него и в жилището му е около 79 грама. По случая се води бързо производство, а мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа.

Млад шофьор на лека кола е задържан заради управление под въздействието на наркотици. Това е станало вчера следобед на улица в Сърница. Автопатрул при местния полицейски участък спрял за проверка „Мерцедес“ с водач 23-годишен жител на родопското градче. Последвала проверка, при която се установило, че той е зад волана под въздействието на канабис. Мъжът е задържан, а спрямо него се води бързо производство.         

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички