Спорт

Домакини сме на тържествено събитие за 70 години художествена гимнастика в България

  16.11.2022 15:37             
Домакини сме на тържествено събитие за 70 години художествена гимнастика в България

ПАЗАРДЖИК. Областният град ще бъде домакин на тържествено събитие по случай 70 години Българска художествена гимнастика.

То ще се проведе на 17 ноември (четвъртък) от 18:00 часа в театър „Константин Величков“ - ВХОД СВОБОДЕН и без ограничение за присъстващите.

На събитието ще бъде представена книгата „Обръчите на Венера“ с автор емблематичната спортна журналистка Вера Маринова. Любимката на няколко поколения почитатели ще раздава автографи и снимки.

Ще присъстват председателят на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева, легендарната и първа трикратна световна шампионка Мария Гигова и още любимки от няколко поколения златни момичета на България.

По време на събитието ще бъде излъчен и филмът „Златният път на нежността“, който проследява историята и успехите на красивия спорт у нас, поясняват организаторите от Община Пазарджик и Младежки клуб „Пазарджик спортува”. „Заповядайте, очакваме Ви!”, канят те.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички