Четвъртък, 16 Фев 2023
 
Крими

Полициейският бюлетин на 16 ноември 2022 г.

  16.11.2022 12:33             
Полициейският бюлетин на 16 ноември 2022 г.

Тийнейджър извършил домова кражба е установен и задържан от служители на РУ-Пазарджик. В началото на август в полицейското управление на областния град постъпила жалба от 45-годишна жителка на пазарджишкото село Юнаците Жената информирала полицаите, че неизвестен е проникнал в къщата и, след което извършил кражба на газ-сигнален пистолет и мобилен телефон. При проведеното разследване, в което се включили служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик и колегите им полицейски инспектори обслужващи района вчера бил установен извършителя. Оказало се, че това е 15-годишно момче от същото село. Откраднатите вещи били открити у него и иззети. По случая е образувано досъдебно производство.

Двама са задържани за притежание на дрога през изминалото денонощие. Вчера сутринта на една от улиците във Велинград местни полицаи извършили проверка на 26-годишен мъж от курорта. Оказало се, че той държи в себе си полетиленово пликче с неголямо количество марихуана. Снощи на една от улиците в пазарджишкия квартал „Изток“ автопатрул при местния полицейски участък засякъл лек автомобил „Пежо“. Униформените предприели проверка на возилото и пътуващите в него. Оказало се, че 23-годишен мъж от село Говедари, който се возил до водача носи в себе си полиетиленов плик със седем топчета и още пет найлонови топчета съдържащи суха зелена листна маса. Последвали полеви наркотестове, които установили, че става дума за близо 19 грама марихуана и 0.7 грама синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателите и задържани в арестите на управленията във Велинград и Пазарджик. И по двата случая са образувани бързи производства.

Панагюрски полицаи са задържали водач представил им при проверка неистинска шофьорска книжка. Вчера в панагюрското село Оборище автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“. Зад волана му бил 27-годишен панагюрец. Пред униформените той представил свидетелство за управление на МПС издадено от Кралство Белгия. Не след дълго обаче полицаите установили, че документът е неистински. По случая се води бързо производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик  


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички