Пазарджик

15-годишнината си ще отбележи Комплексът за социални услуги за деца и семейства

  15.11.2022 14:50             
15-годишнината си ще отбележи Комплексът за социални услуги за деца и семейства

ПАЗАРДЖИК. На 21 ноември, понеделник, Комплексът за социални услуги за деца и семейства (КСДУС) гр. Пазарджик ще отбележи 15-ия си рожден ден.  Празничното събитие започва  от 10.00 часа, в сградата на Комплекса на бул. „Александър Стамболийски“№48.

КСДУС е един от първите комплекси в България. Открит е през 2007 г. в отговор на усилията на страната и в подкрепа реализирането на основните детски права, заложени в Конвенцията на ООН за правата на детето.

„Петнадесет години следваме мисията си да бъдем полезни на хората, които се нуждаят от подкрепа за да се справят с житейски трудности, да сме до тях, с тях, търсейки достатъчно добри отговори за добруване на децата и техните семейства, основани на техните права, на принципите на равенство, солидарност и социална справедливост. Петнадесет години следваме и мисията за професионално предоставяне на социалната работа с деца и семейства, за развитие на познанията, които да са ни опора на уменията в работата, за издигане на статута на социалния работник, на помагащия специалист“,  казва по повод на предстоящия празник Златка Грудева, представляващ Консорциум “Алианс за социално развитие“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички