Регионът

Ще модернизират фонтана в центъра на Пещера

  10.11.2022 12:21             
Ще модернизират фонтана в центъра на Пещера

Общината обяви обществена поръчка за извършване на проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор за ремонта на фонтана в центъра на града.

Съществуващият фонтан е с пукнатини в стоманобетоновата конструкция, нарушена хидроизолацията и облицовки. Тръбната разводка за водни ефекти е корозирала и се наблюдават течове. Освен това, оборудването в помпеното помещение - помпи, датчици и др, е изцяло амортизирано. Липсва филтрираща система за водата. 
Предвиждат се реконструкция и модернизация, включително и ново обзавеждане и оборудване: нови дюзи, осветление със синхронизирано озвучаване, нова помпена група, филтрираща система, автоматична система за дезинфекция на водата и др., необходими за правилното функциониране на фонтана.
Прогнозната стойност на основния ремонт на водното съоръжение е 225 000 лв. без ДДС, а 17 ноември е крайният срок за подаване на оферти.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички