Четвъртък, 09 Фев 2023
 
Крими

Полицейският бюлетин на 10 ноември 2022 г.

  10.11.2022 12:01             
Полицейският бюлетин на 10 ноември 2022 г.

Извършителка на домова кражба е задържана от криминалисти при РУ-Пазарджик. В началото на ноември в полицейското управление на областния град била получена жалба от 36-годишна пазарджиклийка. Жената съобщила, че от жилището и била извършена кражба на златен пръстен. Служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик предприели разследване и скоро влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 24-годишна жена от Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители от РУ-Пазарджик установиха самоличността на побойник. На 4 септември в района на зеленчуковата борса в пазарджишкото село Огняново 46-годишен мъж от пловдивското село Цалапица бил нападнат от непознат. Извършителят му нанесъл побой, в резултат на който мъжът бил с фрактура на челюстта. Няколко дни по-късно той подал сигнал в полицейското управление в Пазарджик. Служители от сектор „Криминална полиция“ се заели с установяване на извършителя. Така след близо двумесечно разследване станало ясно, че нападателят е 43-годишен пазарджиклия. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура в Пазарджик.

Полицаи от Септември и Белово установиха мъж извършил вандалска проява. Органите на реда работили по сигнали за това, че неизвестен е срязал общо седем гуми на четири различни леки автомобила. Возилата били паркирани на една улица в планинското градче. В резултат на предприетите действия било установено, че автор на посегателството е 36-годишен беловец. Той е задържан в ареста на РУ-Септември, а по случая се води преписка.

Септемврийски полицаи установиха незаконно добити дърва в частен дом. Това станало по време на проверка в къщата на 29-годишен жител на гр. Ветрен. В имота органите на реда открили четири кубика от различен вид дървесина. Дървата не били маркирани с контролна горска марка, а стопанинът им не притежавал никакви документи за техния произход. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички