Други

Безплатни гастроентерологични прегледи за осигурени в МБАЛ

  10.11.2022 07:12             
Безплатни гастроентерологични прегледи за осигурени в МБАЛ

ПАЗАРДЖИК. Безплатни гастроентерологични прегледи за здравноосигурени организира Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Кампанията на гастроентеролозите ще стартира на 1 ноември и ще продължи до 16 декември. Прегледите ще се извършват в Първо вътрешно отделение от д-р Емилия Христова и д-р Минко Базитов.

От желаещите да се консултират със специалист не се изисква направление от личния лекар, нито заплащане, но трябва предварително да си запишат час на тел: 0876749457 - д-р Базитов, 0897025857 - д-р Христова. Записването за преглед се извършва всеки делничен ден от 12.30 до 14 ч.

Целта е да може да бъдат обхванати повече болни, които имат симптоми на гастроентерологични заболявания, както и такива, които нямат , но са с безсимптомно протичащи заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб и панкреаса.

Гастроентерологичните заболявания много често протичат без оплаквания, но могат да имат сериозни последици върху човешкия организъм. С тази кампания лекарите от Първо вътрешно отделение искат да помогнат на колкото се може повече хора да проверят здравословното си състояние. Профилактичните прегледи са много важни за ранната диагностика и навременното лечение на различни заболявания, категорични са специалистите.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД - 18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички