Крими

Пътен инцидент с 3 коли затвори едното платно между Варвара и Велинград

  28.10.2022 14:13             
Пътен инцидент с 3 коли затвори едното платно между Варвара и Велинград

Пътен инцидент с три автомобила е станал в дефилето между Варвара и Велинград, на 5 километра от гара Костандово, по посока от гара Костандово към Варвара. Една жена е пострадала. Тя е транспортирана в болница за преглед. По първоначални данни, няма сериозни травми и наранявания.

Движението в дефилето не е спряно, но се извършва в едната пътна лента. Към момента е възможно преминаването само в платното по посока от Варвара към Велинград. Другото е затворено, за да могат униформените от Районното управление в курорта за извършат огледа на местопроизшествието. На мястото има екипи на Пътна полиция, които регулират движението.

Днес, тъй като е петък, се се очаква по-засилен трафик към Велинград. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и задължително да спазват необходимата дистанция.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички