Пазарджик

РИОСВ връчи специална награда на фотоизложбата “Фоторепортажи Пазарджик диша“

  28.10.2022 09:55             
РИОСВ връчи специална награда на фотоизложбата “Фоторепортажи Пазарджик диша“

ПАЗАРДЖИК. Снощи бе открита фотоизложба „Фоторепортажи Пазарджик диша“ - в споделеното работно пространство на бул. „България“ № 57 в областния град. Двадесет фотоса бяха селектирани от получените 60 снимки за участие в инициативата на РИОСВ – Пазарджик и Фондация „Ви арт“, която изпълнява този проект по Програмата на МОСВ „Младежи за околна среда“.

Фотосите провокират разсъждения за нуждата от по-зелени транспортни решения в градска среда и за търсене на алтернативни и устойчиви начини за придвижване и запечатват „зелените оазиси“ на Пазарджик. Най-добрите получиха награди от Фондация „Ви арт“, а екоинспекцията връчи три специални награди – раници със соларни панели на младежите, създали и поддържали онлайн платформа за кампанията „Пазарджик диша“ - Деян Азми и Виктор Достинов – дванадесетокласници от Математическа гимназия „Константин Величков“ в гр. Пазарджик и на Иван Плугчи от същото училище, за фотографията му с дрон на най-зеления оазис в нашия град – Парк „Острова“. Соларни зарядни и тениски получиха и младежи, участници в инициативите „Какво показва крачкомера“ и „Фоторепортажи Пазарджик диша“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички