Четвъртък, 05 Яну 2023
 
Пазарджик

Над 150 малчугани се включиха в третото издание на “Рисувай с Frezco“

  30.09.2022 15:27             
Над 150 малчугани се включиха в третото издание на “Рисувай с Frezco“

ПАЗАРДЖИК. Над 150 деца участваха в третото издание на "Рисувай с Frezco", което се организира от Община Пазарджик, Младежки спортен клуб "Пазарджик спортува" и с пълната финансовата подкрепа на Frezco. Компанията Lacrima e един от най-големите производители на висококачествени млечни продукти, а Frezco е специалната детска серия на бранда. Събитието се проведе пред Младежкия дом и събра много усмихнати и ентусиазирани деца, както и техните родители.

Председателят на Младежки спортен клуб "Пазарджик спортува" Ренета Камберова отново влезе в ролята на професионален водещ. С микрофон в ръка Рени поговори с всяко дете, а малчуганите от своя страна споделиха какво са избрали да нарисуват.

На картините оживяха русалки, принцеси с корони, домашни любимци, птици, дървета и цветя, паркове, балони и сърца, както и разноцветни дъги. Част от децата избраха да нарисуват семействата си, други имаха интересни хрумвания като например човек, който организира парти... или пък палатки в планината.

След края на събитието всяко дете получи грамота за участие от организаторите. Последваха снимки след прекарания следобед - за спомен и със сигурност много позитивно настроение .

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички