Крими

Иззеха над 330 кг марихуана в местността Шкембето при операция на ГДНП и РУ-Пазарджик

  26.09.2022 13:10             
Иззеха над 330 кг марихуана в местността Шкембето при операция на ГДНП и РУ-Пазарджик

Над 330 кг марихуана са иззети при операция на криминалисти на ГДНП и РУ-Пазарджик, съобщиха от МВР. Задържан е 45-годишен пазарджиклия. Добре прикрита нива за отглеждане на марихуана е установена при полицейската операция. Акцията е реализирана от служители на сектор „Криминална полиция“ в РУ - Пазарджик, съвместно с колегите им от сектор „Наркотици“ в Главна дирекция „Национална полиция“.

Екипите пристъпили към реализацията след внимателно проучване и локализиране на точно място - голяма площ, засадена с царевица в местността Шкембето в землището на Пазарджик.  В хода на действията те открили нивата, засадена с общо 97 растения от рода на конопа, с височина между 90 см и 210 см - добре прикрита сред останалите насаждения.   Общото тегло на намерената зелена листна маса, дала характерната реакция на марихуана при полевите наркотестове, е над 331 килограма.

Задържан е 45-годишен пазарджиклия, собственик на овощен разсадник. Образуваното досъдебно производство е под надзора на Районната прокуратура. Работата по документирането на случая продължава, допълват от вътрешното ведомство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички