Спорт

Христо Стоичков донесе Златната топка, раздава автографи над 4 часа

  24.09.2022 09:38             
Христо Стоичков донесе Златната топка, раздава автографи над 4 часа

Гостуването в Пазарджик на великия номер 8 Христо Стоичков ще се помни дълго. След връчването на отличията „Почетен Факлоносец на мира“ на Тортата и първата копка в Градината на света на Острова, Камата представи биографията си "Христо Стоичков – Историята" на издателство „Софтпрес“ в зала „Васил Левски“.

Присъстващите го посрещнаха с мощен залп от аплодисменти, а при вида на Златната топка, която той носеше, последва мощно "Ицо, Ицо..." В Пазарджик легендарният футболист раздава автографи и се снима с абсолютно всеки желаещ в продължение на над 4 часа.

Момичетата от мажоретен състав „Мистерия“ към ОДК – Пазарджик пък го изненадаха с танц. В началото му те изписаха СТОИЧКОВ с цветни букви.

Камата бе в нашия град по покана на кмета на община Пазарджик Тодор Попов, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и Асоциация "Докосни дъгата".

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички