Други

Виктория Манева: Усещането в ”Гласът на България” е неописуемо!

  25.09.2022 08:43             
Виктория Манева: Усещането в ”Гласът на България” е неописуемо!

Четиримата треньори харесаха талантливата певица от Бъта

СОФИЯ. На сцената на музикалното предаване "Гласът на България" по БТВ в неделя изгря певческият талант на Виктория Манева, за която "Знаме" неведнъж е писал.

Момичето от панагюрското село Бъта грабна сърцата на четиримата треньори - мастър Лечев, Любо Киров, Дара и Галена. Те не дочакаха края на песента и обърнаха столовете си да видят откъде идва завладяващата песен и кой я изпълнява. Журито безапелационно даде благословията си Виктория да премине в следващия кръг на певческото състезание, отправяйки най-топли думи за нейното изпълнение.

- Виктория, как реши да участваш в "Гласът на България"?

- Благодаря на семейството, което ме подтикна да се пробвам в това приключение. Послушах ги и спечелих предварителния кастинг, на който се явих без знанието на най-близките ми хора. Представители на продукцията посетиха дома ми в Бъта, запознахме се и сътвориха визитката, която зрителите видяха на телевизионния екран. Щастлива съм, че станах част от музикалното предаване, защото много млади хора се пробват да изживеят магията на голямата сцена на талантите.

- Как се подготви за кастинга?

- Благодаря на вокалния педагог Георги Янков, с когото работим от две години в София, където уча. Благодарна съм и на преподавателките в музикалната школа в Панагюрище - Нона Немигенчева и Пепа Филина, при които учих "Поп и джаз пеене" през всичките години на гимназиалното си образование.

Иначе пея от малка. Наследила съм таланта от баба ми Величка. Тя изпълнява прекрасни народни песни и оттогава обикнах българския фолклор. Изявявах се като самодейка в местното читалище. Сега този стил на пеене отстъпи на любимите ми поп и джаз.

- Как се почувства след обърнатите четири стола на треньорите?

- Усещането е неописуемо. Не може да се опише с думи. За мен победа би било и обръщането само на един треньор. Получих изключителната привилегия да избирам между четирима страхотни артисти в своята си музикална сцена. В последната секунда, след колебание, предпочетох Дара с мотива, че ще работя с млада певица, доказала се с таланта си на българската поп сцена.

Какво още каза Вики - в книжния брой на "Знаме".

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички