Избори

Петър Москов: КОД е гласът на свободния българин срещу прокремълските комунисти и европейските марксисти

  21.09.2022 13:04             
Петър Москов: КОД е гласът на свободния българин срещу прокремълските комунисти и европейските марксисти

Моделът „Пазарджик” трябва да се разруши централно

Д-р Москов, с оглед на развиващите се кризи, трябва ли да се страхуваме от това, което ни очаква през зимата?

Ако продължим в безвремие, в безвластие или в едноличната власт на президента, имаме всички основания да се страхуваме. Има няколко важни решения за развитието на държавата. Подкрепата за КОД е подкрепа за три големи „ЗА“. Първото „ЗА“ е за категоричното откъсване от руската орбита на влияние. Второто „ЗА“ е за категоричното противопоставяне срещу социализма като икономическа практика и като обществени отношения – прекратяване на практиката на вседаващата държава, която ражда корупция и последваща мизерия, и скъсване на хватката на посткомунистическата олигархия, която днес се нарича „икономически елит“, чрез решителна лустрация. И третото „ЗА“  е за защита на ценностите. На истинските европейски ценности – на християнските и семейните, и на здравите основи на производствения капитализъм. За да не допуснем нашият Европейски съюз да се превърне в жертва на левичарското либерално моментно европейско управление. Това е КОД.

Защо хората да изберат КОД на 2 октомври?

Мисля, че хората се умориха от месии. От разкази за това, че няма ляво, няма дясно. Защото ляво и дясно има. И всеки път, когато откажем да го приемем, това ни води до по-лошо. Има масово дясно – което е ГЕРБ, има и високоценностно дясно, което е КОД. Гласът за КОД е гласът на свободния човек, който знае, че тези три „ЗА“ са важни. И знае, че ако трябва да бъдем „ПРОТИВ“, не трябва да бъдем против миналото си и да му отмъщаваме. А да бъдем против възможността да затънем повече в бъдещето. Което означава да сме против старите прокремълски комунисти и срещу новите проевропейски  марксисти.

Освен това КОД в следващия парламент ще бъде и катализатор на такова ценностно дясно обединение, което да може да бъде основата за стабилно управление - което може да създава приоритети. Управление, което да отговаря на надеждите, да посреща предизвикателства и да даде ясна перспектива за средносрочното ни бъдеще.

За обединение в дясното слушаме отдавна и то все не се случва…

Три месеца преди да започне тази кампания, КОД призова всички партии, които гледат на себе си като десни – или казват на хората, че са такива, да влязат в разговори за силно предизборно споразумение. Отговорите бяха различни. От арогантността на ГЕРБ, които казаха, ние сме големи и сме си супер... Ами не, не сте супер, защото ако бяхте, хората нямаше да се чудят какво да избират на миналогодишните избори, само и само да не сте вие. Тоест, дясното не означава връщане на ГЕРБ по никакъв начин, защото държавата не трябва да пречи на бизнеса. Защото ако има голям грях на ГЕРБ, това е, че оставиха местните си дерибеи  през държавната и общинска машина да се превърнат в рекетьори-насилници над предприемачите. Емблематичен такъв модел е Пазарджик. Той се вижда навсякъде в страната и трябва да се реши централно. По-странни са другите отговори. „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ отговориха, че за тях е по-важен следизборния съюз със социалистите. Което е нищо повече от предателство на целите на българската десница. От ПП обявиха, че са по-скоро лява партия и деградираха до това да спорят със социалистите в тв студия кои са по-големи социалисти и кой ще раздаде повече чужди пари, ако ги изберат. Стръмно падане е за 6 месеца да станат от харвардски специалисти – социалисти. И ето го фалшивият избор между това да продължаваме с управление на президента Радев или да изберем управление, от което част е БСП, всъщност е още от същото под различна форма. И Радев, и Нинова, са издигнати от социалистите и са част от социалистическия корпус. Лечението за това е дясно ценностно силно обединение в следващия парламент. Гласът за КОД е глас за катализиране на такъв процес.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички