Четвъртък, 22 Дек 2022
 
Спорт

Панагюрище ще е домакин на официалното откриване на Европейската седмица на спорта

  21.09.2022 11:07             
Панагюрище ще е домакин на официалното откриване на Европейската седмица на спорта

Тази година Европейската седмица на спорта ще се проведе в България в периода 23 – 30 септември под мотото „Можем да направим това заедно, да опитаме да сме BeActive!“. Програмата на Седмицата включва разнообразни събития на територията на цялата страна.

Община Панагюрище получи високо признание от Министерството на младежта и спорта – Покана за партньорство при организирането и провеждането на официалното откриване на Европейската седмица на спорта.  Откриването ще се състои на 23 септември в зала „ Арена Асарел“ от 15:00 ч. и ще се излъчва на живо на фейсбук страницата на Европейската седмица на спорта.

В  организацията на събитието участва и Асоциацията на местните спортни клубове, които ще покажат демонстрации в различните спортни направления.

Това е поредна възможност за община Панагюрище да засвидетелства активната спортна политика, която развива и която бе отличена с приза „Панагюрище – европейски град на спорта 2022”.

Каним всички жители и гости да бъдат част от събитието, за да покажем, че правим това заедно и че можем да сме „BeActive“!

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички