Крими

Ексклузивно: Лазар Влайков преби човек, арестуваха го! (Обновена)

  17.09.2022 21:37             
Ексклузивно: Лазар Влайков преби човек, арестуваха го! (Обновена)

КАРАБУНАР-СЕПТЕМВРИ. Бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков тази вечер е пребил човек заедно със свой приятел, научи „Знаме“. Екшънът се разиграл около 19 часа в Карабунар, а осъденият за това, че беше станал причина за убийство по невнимание на човек, е опитал да се укрие. Той обаче е задържан в Районното управление на МВР в Септември, съобщават наши достоверни източници. Побоят има предистория. Вчера в заведение в Карабунар след скандал бил изгонен синът на Лазар Влайков - Николас. Днес 49-годишният Влайков решил да си го върне и с авер пребили мъжа, който вчера направил забележка на Влайков.Те го нападнали в дома му.

"Вчера Николас Влайков и неговият приятел Йордан по прякор Розата бяха видимо в нетрезво състояние в заведението. Имаше двайсетина деца, а Влайков-младши се заяждаше и заплашваше децата. Викаше "Ще дам 500 лева, ако някой тук ме набие. Ще пребия всички, а на последния ще забия нож във врата". И забиваше в масата през цялото време ножчето, което носи на синджир на врата си. Държеше се гадно и с годеницата си... Не спираше да тормози децата. тогава един мъж му направи забележка, че трябва да престане. Той отиде зад кафето и се закачаше с други деца, а родителите им го изгониха... Той е с отнета книжка, приятелят му също, но шофираше... Днес около 19 часа баща му и Розата са дошли и са пребили човека, който го прикани да не закача хлапетата. А пребитият има 6 операции на корема...", разказаха карабунарци през "Знаме". 

От ОД МВР потвърдиха, че има подобен инцидент.

Говорителят на дирекцията на полицията Мирослав Стоянов пред наш репортер коментира, че днес в Карабунар е имало побой и биячът е задържан. В процес на утсановяване е негов съучастник. "Наистина имаме задържано лице за 24 часа и срещу него ще бъде образувано досъдебно производство, най-вероятно за нанасяне на лека телесна повреда", коментира Стоянов без да конкретизира какви са инициалите на задържания.

Да припомним, че Лазар Влайков получи ефективната си присъда за това, че е оставил без надзор заредения си пистолет, а с него 6-годишно дете по невнимание застреля 47-годишния собственик на заведение от Виноградец Наско Тонкев на 31 август 2017 година. Той се съгласи на съкратено съдебно следствие и призна фактите и обстоятелствата в обвинителния акт. 4-годишното наказание бе резултат от редуцирането с една трета на постановените 6 години затвор именно заради съкратената процедура. Влайков изтърпяваше наказанието си на лек режим в трудово-поправително общежитие „Средна гора” и излезе предсрочно за добро поведение. През февруари 2018-а пък шефът на пазарджишката Районна прокуратура Георги Кацаров подаде оставка, а по неофициална информация, оставката му бе свързана с убийството на ресторантьора Наско Тонкев, след като заради убийството главният прокурор Сотир Цацоров упрекна Районната прокуратура в Пазарджик за пропуски и забавяния в първоначалните процесуално-следствени действия.

През януари 2019-а „Знаме” единствен съобщи, че е взета шофьорската книжка на Николас Влайков и той е глобен с 2000 лева, защото отказал да бъде тестван с дрегер и дръг чек от органите на полицията, както и да даде кръв и слюнка. Младежът твърди, че е отказал, защото органите на реда действали преднамерено и искали да го „зашият”.

Очаквайте  продължение по темата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички