Регионът

Пожарникари и доброволци от Панагюрище и Стрелча с отличия за потушаването на горските пожари

  16.09.2022 08:15             
Пожарникари и доброволци от Панагюрище и Стрелча с отличия за потушаването на горските пожари

На специални церемонии в общините Панагюрище и Стрелча, областният управител Трендафил Величков връчи грамоти на 25 огнеборци от РСПБЗН Панагюрище и общо 27 доброволци от формированията в Панагюрище и Стрелча, както и на 12 жители на село Елшица. Те са отличени за изключителен принос в потушаването на горските пожари и овладяването на бедственото положение в общините Лесичово и Панагюрище през изминалото лято.

На церемониите присъстваха кметовете на двете общини, директорът на РДПБЗН комисар Ангел Ангелов и членът на Управителния съвет на Асоциацията на доброволните формирования в България Стилян Хараланов.

„Респект и огромни благодарности към всички вас, които воювахте в борбата с природната стихия. Благодарение на вашата безценна подкрепа успяхме да опазим най-висшата ценност – човешкия живот“, каза областният управител в поздрава си към огнеборците и доброволците.

Кметът на Панагюрище Никола Белишки отличи с благодарствени грамоти доброволците от Панагюрище и връчи почетни плакети на ръководителят на местното формирование Панайот Николов, директора на РДПБЗН комисар Ангел Ангелов и началникът на РСПБЗН Панагюрище гл. инспектор Атанас Бобеков.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички