Спорт

Моника Шопова с балканско отличие в джудото

  11.09.2022 12:35             
Моника Шопова с балканско отличие в джудото

КОДЖАЕЛИ. Още едно отличие с балкански привкус завоюва пазарджишкото джудо. Моника Шопова направи поредното си отлично представяне за радост на треньорите си и учителите си в СК "Кодокан" и в Спортното училище. На Балканиадата по джудо за юноши и девойки старша възраст (до 18 години) в Коджаели (Турция) тя се окчи с бронзов медал и с успеха си си заслужено се изкачи на стълбичката на победителите. Моника се състезава в категория до 44 кг, а третото място в своята категория успя да спечели след успех над Милкича Дуркич (Босна и Херцеговина).
При останалите състезатели от българския отбор - Преслав Петров (кат. до 73 кг, „Биоком“, Сливен) взе сребро, други петима джудисти останаха на победа от подиума, заемайки пето място.

Да припомним, че преди дни състезателят на "Кодокан" и ученик в Спортното училище Христо Димитров стана балкански шампион на балканиадата за юноши и девойки младша възраст (до 15 години) в Козани, Гърция.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички