Избори

”Възраждане”: С българската икономика не бива да се правят повече експерименти

  09.09.2022 13:42             
”Възраждане”: С българската икономика не бива да се правят повече експерименти

Водачът на листата на „Възраждане“ в 13 МИР Пазарджик Стоян Таслаков проведе отворена среща с граждани.

Стоян Таслаков е завършил бизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в гр. Пловдив. В следващите две години е специализирал магистърска степен по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ „Черноризец Храбър“. Завършвайки с отличен успех, е награден със стипендия от университета за стаж в европейските институции в Брюксел.

„„Възраждане“ започва предизборната си кампания с намерение да върне на българите вярата в това, че България може да бъде свободна и независима държава. На 2 октомври ние българите не отиваме на избори, а на референдум, на който ще избираме между това да я има страната ни или разрухата“, коментира Стоян Таслаков, водач на листата на кандидатите за народни представители в 13-ти МИР Пазарджик.

Организацията на „Възраждане“ в града е една от най-младите структури, създадена е едва на 9 юни тази година, но се състои от хора с различен опит в различни сфери, които са твърдо решени, че ще приложат знанията си във всички дейности в държавата.

Самият Стоян Таслаков е бил емигрант в Лондон, като преди около година се завръща в страната ни твърдо решен, че ще работи с познанията и с всички сили за това България да се превърне в предпочитано място за живот, работа и отглеждане на деца за всички българи. В 47-то Народно събрание той беше депутат от най-малката и най-активна група в парламента, тази на „Възраждане“.

„Аз знам какво е да си принуден буквално да се евакуираш от България. Да оставиш собствения си дом, за да отидеш да живееш в чужда страна, да се притесняваш дали ще се прибереш навреме, когато близките ти са болни, да искаш децата ти да знаят български, но да се притесняваш да не бъдат асимилирани от обществото, в което си ги завел да живеят. И понеже знам какво е, ще работя с всички сили за това нито една майка да не е принудена да изпрати детето си на Терминал-2 и нито един мой сънародник повече да не се налага да избира между поминъка и нормалния живот и това да замине  в друга страна надалеч от роднините си “, отговори Таслаков на въпроса защо е избрал България.

На срещата бяха засегнати още въпроси от национално значение, които влияят на региона, като икономическата криза.

Като антикризисна мярка от „Възраждане“ посочиха на първо място нормализирането на отношенията с Русия, която е най-близкият доставчик на газ за България.

„България не може да си позволи да е в лоши отношения с нито една велика сила. Поведението на предното правителство доведе до това българите да плащаме за санкциите, които Европейският съюз налага. Ние от „Възраждане“ сме на мнение, че за българите трябва да има газ на нормална цена. Най-близкият възможен доставчик е „Газпром“ и ние ще преговаряме доставките да се подновят. Единствените в българската политика, които могат да нормализират тези отношения, сме ние, защото „Възраждане“ е единствената независима българска партия. Единствените, от чиито ползи се ръководим и чиито интереси защитаваме, са българските граждани. Те са тези, на които дължим обяснение за всичко, което сме свършили в 47-то Народно събрание и всичко, което ще свършим.“, добави Таслаков.

От „Възраждане“ са категорични, че с българската икономика не бива да се правят повече експерименти. Коментираха и бюджетния дефицит, който се споменава от служебното правителство като намират казаното за много притеснително, защото това означава, че ако продължава страната ни да се управлява от зависимостите на политиците към чужди дипломати и посолства, тя е заплашена от сценарий, който вече видяхме в южната ни съседка Гърция.

„На следващите избори ще избираме между „Възраждане“ и всички останали. Между развитие и разруха. От всички нас и от предстоящите избори  зависи каква ще е съдбата на Родината ни “, каза още Стоян Таслаков.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Време е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички