Пазарджик

Благотворителен концерт „Заедно за Деян“ в театъра на 21 септември

  09.09.2022 11:27             
Благотворителен концерт „Заедно за Деян“ в театъра на 21 септември

ПАЗАРДЖИК. На 21 септември, от 19 часа, на голяма сцена драматичния театър „Костантин Величков“, ще се проведе благотворителният концерт "Заедно за Деян".
Деян Спасов е на 37 години от град Пазарджик. Щастливо женен от 10 години, любящ баща на две малки деца – Даниел, на 6 години, и Леа, на почти 5. Води нормален начин на живот, работи в „Либхер“, очаква заслужената си почивка във вила с приятелско семейство през лятната отпуска, планира кръщенето на Леа през следващия месец….
Но, за съжаление, съдбата има друг план за него – почивката през отпуска се превръща в болничен и търсене на надежда за живот. На 03 август Деян и Жени чуват най-страшната диагноза и светът им се преобръща. Предстои му най-тежката битка в живота, а у нас не дават голяма надежда, дори отказват вземане на биопсия заради сложността на случая.

Насочват се към Турция, където е извършена биопсия, като се установява наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор. Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора. За целта Деян ще прекара един месец в Инстанбул, посещавайки клиниката всеки делничен ден за лъче терапия и приемайки химио терапията паралелно.
До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение. Непосилно им е обаче да осигурят нужната сума за последващата терапия. - около 9000 евро за месец лъче и химио терапия.
Може да подкрепите Деян в тежката му и дълга битка:

Дарителска сметка:
BG67UNCR70001525028208
Деян Иванов Спасов
Deyan Ivanov Spasov

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички