Крими

Поредeн трафикант на мигранти, спипаха го дрогиран зад волана

  09.09.2022 11:02             
Поредeн трафикант на мигранти, спипаха го дрогиран зад волана

Поредният трафикант на нелегални мигранти е задържан от пазарджишки полицаи. Униформените установили, че той е зад волана под въздействието на наркотици. Вчера сутринта в ОДМВР-Пазарджик бил получен сигнал за съмнителен микробус движещ се по АМ „Тракия“ в платното по посока за София. За локализирането и спирането му незабавно били предприети действия от служители на сектор „Пътна полиция“, които обслужват аутобана.

В района на 75-ти километър екипите засекли микробус „Пежо“ и го спрели. Оказало се, че 24-годишният шофьор от гр. Белослав превозва в товарния отсек чужди граждани без документи за самоличност. Те били предадени за работа на служители от група „Миграция“ при ОДМВР-Пазарджик, които установили, че са афганистанци. Водачът на буса е тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна.

Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а чужденците са транспортирани до специализирани домове на Дирекция „Миграция“ и Държавната агенция за бежанците. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички