Четвъртък, 17 Nov 2022
 
Други

Новият зам.-областен управител е д-р Красимира Радева

  18.08.2022 15:14             
Новият зам.-областен управител е д-р Красимира Радева

Петя Цанкова е освободена от поста

Областният управител Трендафил Величков и служителите на Областна администрация Пазарджик пожелаха здраве, сили и нови успехи на Петя Цанкова, която в последните шест месеца беше заместник областен управител на област Пазарджик. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев тя е освободена от поста, считано от 17 август. Петя Цанкова благодари на областния управител и служителите за съвместната работа и подкрепата.

С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник областен управител на Пазарджик д-р Красимира Радева-Делева. Днес тя бе представена на служителите в областна администрация Пазарджик от областния управител Трендафил Величков. „Радваме се, че д-р Радева става част от екипа на областна администрация. Добър лекар и общественик, с опит в местното самоуправление като общински съветник и обществен деятел, .който познава добре работата на институциите в област Пазарджик“, каза областният управител.

Д-р Красимира Радева е завършила медицина в МУ Пловдив. До назначаването й за заместник областен управител работи като лекар, специалист по вътрешни болести и кардиология в лечебни заведения в област Пазарджик. Два мандата е общински съветник в общински съвет Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички