Спорт

Европейски шампионска и вицешампионски титли за пазарджишкия бадминтон при ветераните

  14.08.2022 07:05             
Европейски шампионска и вицешампионски титли за пазарджишкия бадминтон при ветераните

Чудесно представяне на пазарджишкия бадминтон на провелото се от 7 до 13 август в словенската столица Европейско първенство за ветерани по бадминтон.
Във възрастова група 35+ бившата състезателка на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” и спортист номер едно на Пазарджик Атанаска Спасова (Верник по мъж) стана европейска шампионка на двойки жени с партньор Мая Добрева. Двете завоюваха титлата при жени двойки в тази възрастова група като на финала победиха двойката на Германия-Стефани Баненберг/Брита Хогрефе с 2:0 гейма. 

Въпреки че е женена в Словения, Наси представлява България и проведе подготовката си в Пазарджик това лято, като бе довела и дъщеричката си София. самата Наси сега бе определена и като "най-усмихнатият член на българската зелегация" на европейското.
Бившият треньор на Атанаска в "Бадминтон скуош клуб Пазарджик" Неделчо Кесов е горд и с второто място в тази възрастова група на Мая Добрева на единично жени, и второто й място на смесени двойки с партньор Пламен Михалев.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички