Регионът

Локализираха пожара край Елшица, разследват кой е виновникът

  11.08.2022 08:52             
Локализираха пожара край Елшица, разследват кой е виновникът

Напълно локализиран е големият пожар между Левски и Елшица, който пламна в понеделник преди обяд, съобщиха от ОД МВР-Пазарджик. През нощта и тази сутрин екип на РСПБЗН-Панагюрище с автомобил и петима пожарникари е бил на линия, както и четири екипа на Горско стопанство „Панагюрище“, които обикалят целия периметър на пожара и гасят локалните огнища – от тях само едно е по-голямо, но няма опасност от разразяването на нова огнена стихия, тъй като то е във вътрешността на изгорелите площи.

Във връзка с пожара в Районното управление на полицията в Панагюрище е образувано досъдебно производство. Тепърва ще се извършват процесуално-следствени действия под ръководството на прокуратурата.

От ОД МВР-Пазарджик за пореден път изказаха изключителни благодарности към всички, участвали в гасенето на огъня, обхванал над 2000 дка площ, по-голяма чатс от които смесена гора. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички