Други

Илиян Кузманов показа новата си книга в Лондон

  10.08.2022 19:53             
Илиян Кузманов показа новата си книга в Лондон

Пазарджишкият писател Илиян Кузманов е амбициран да покори сърцето на световната литература – Лондон. Днес неговата книга „Дяволът! Аз го познавам“ бе изложена на централно място в Bookmarks в сърцето на ангнлийската столица до станция Tottenham Court Road, точно до British Museum, така че вече предпремиерно книгата може да бъде открита в книжарници Bookmarks. Мениджърът на книжния магазин Деив Гилкрист, планува представяне на Илиян Кузманов през септември, като Българският културен център в Лондон е поканен.

С втората си книга Илиян има амбицията да постигне много по-големи успехи от Топ 20 на Амазон, една от годостите му с първата книга. А в Лондон, паралелно с представянето на "Дяволът! Аз го познавам" в Bookmarks се водят преговори с няколко големи разпространителя и издателя. Запланувани са представяния на книгата - Кузманов вече изрази желание да зарадва българската общност на Острова.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички