Четвъртък, 03 Nov 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 4 август 2022 г.

  04.08.2022 11:31             
Полицейският бюлетин на 4 август 2022 г.

Полицаи от участък „Изток“ в Пазарджик задържаха водач предложил им подкуп. Това станало снощи по време на рутинна проверка на един от обходните булеварди в областния град. Автопатрулът спрял микробус „Мерцедес“, управляван от 52-годишен пазарджиклия. В хода на проверката униформените установили, че возилото е без сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. Те предприели съставянето на акт на шофьора за установеното нарушение. Мъжът виждайки развоя на нещата подхвърлил банкнота с номинал от 20 лева на предната седалка на полицейския автомобил с надеждата, че ще му се размине. Вместо това обаче той бил задържан, а банкнотата иззета. Но неприятностите за водача продължили. Той бил тестван с дрегер и пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Така в резултат на недобросъвестното си поведение мъжът се сдобил с две бързи производства и един акт по Кодекса за застраховането. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.

Тийнейджър е задържан с наркотици от служители на РУ-Велинград. Вчера сутринта на една от улиците в курорта служители на управлението проверили 17-годишен тийнейджър. В дрехата му било открито полиетиленово пликче със суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан. По случая е образувано бързо производство.

Мъж нанесъл телесна повреда на жена е задържан от ракитовски полицаи. Случката се разиграла вчера следобед в местността „Добриница“ край Ракитово. 63-годишна жена от родопския град видяла, че в имота и са навлезли животни от пасящото наблизо стадо и се хранят с насажденията и. Тя направила забележка на 63-годишния пастир и неин съгражданин. Той обаче реагирал много остро на думи и, в резултат на което с помощта на дървена тояга нанесъл удари по тялото на жената. Пострадалата е била настанена във велинградската болница с фрактура на дясната ръка и натъртвания. Побойникът е задържан в ареста от служители на полицейския участък в Ракитово, а по случая се води досъдебно производство.

Почерпен с алкохол мъж предизвика пътен инцидент в района на АМ „Тракия“. За радост произшествието се размина без пострадали хора. След получаване на сигнал за случилото се на мястото пристигнал автопатрул на сектор „Пътна полиция“. Униформените установили, че 39-годишен водач от село Калугерово е бил зад волана на „Фолксваген“-а си с 1.32 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан в РУ-Пазарджик, а по случая се води бързо производство. 

(Зн)

 

    

 

 

                            

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик             

 

          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички